To digitale medlemsmøder om læselyst

På to digitale medlemsmøder får du strategiske vinkler og konkrete cases til jeres videre arbejde med håndslaget for læselyst

Tag dine folk med til medlemsmøde. I får inspiration til lokal debat om håndslaget og den måde, vi arbejder med det, inspireret af cases og strategiske vinkler fra seks steder i landet

Medlemsmødet er delt op i to sessioner fordelt over to dage med en uges mellemrum for at styrke muligheden for at have en debat i jeres egen gruppe/organisation, hvor I kan drøfte de input I får samt diskutere jeres eget arbejde med håndslaget både konkret og strategisk. Der er således en session den 11/11 og en session den 18/11 – sessionerne er forskellige og komplementerer hinanden. 

Hver session består af først 75 minutter med 3 korte oplæg samt derefter 45 minutters debat hos jer selv. De 45 minutters debat styrer og strukturerer I selv, så det bedst matcher jeres behov. Det er en anledning til at få sat drøftelserne på dagsordenen hos jer selv, med de rette mennesker. 

Inden mødet får I udsendt kort skriftligt materiale om oplæggene samt en række workshopspørgsmål, som I kan vælge blandt andet at diskutere ud fra. 
Nogle af punkterne vil vi gerne høre fra jer om efter workshoppen, så vi kan dele med andre biblioteker, hvad der er i gang i biblioteksdanmark i forhold til håndslaget.

Programmet herunder er i overskrifter. I løbet af uge 44 opdateres hjemmesiden med information om de forskellige oplæg.
 
11. november

9.00 Velkommen v/BCF
9.05 Velkommen til Hillerød
9.25 Velkommen til Vordingborg 
9.50 Velkommen til Mariagerfjord
10.15 Workshop hjemme hos jer selv 


18. november

9.00 Velkommen v/BCF
9.05 Velkommen til Silkeborg
9.25 Velkommen til Vejen
9.50 Velkommen til Bornholm
10.15 Workshop hjemme hos jer selv

Hent et detaljeret program som pdf

Tilmelding til medlemsmøderne senest den 8. november.

 

Tilmelding:

Kommentarer