Del dine sommeraktiviteter for børn og unge

Hjælp dine kolleger rundt om i landet og del, hvilke initiativer du sætter i gang, og som andre kan lade sig inspirere af.

I sidste uge sendte KL og Undervisningsministeriet et brev ud til kommunerne med information om fordeling af 200 mio. kr. til sommerferieaktiviteter for børn og unge. Det er med kort varsel i forhold til at stable initiativer på benene, men måske har I allerede aktiviteter, der kan udvides, for eksempel med en boggave til de deltagende børn, eller måske køber I ekstra ind af de bedste sommerbøger, så ingen børn går forgæves efter de mest populære titler. Der er mange muligheder, men der skal handles hurtigt.

Del dit biblioteks initiativer ved at bruge kommentarfeltet herunder.

Kommentarer

Sommerskoleaktiviteter i Kolding

I Kolding planlægger vi "Lyveskole" for børn i alderen 6-12 ved Hans Laurens samt aktiviteter ved ”Alene i vildmarken”-vinder Kim Krohn, som tager børnene med ind i en verden af bål, mad fra naturen og gode tricks til at klare sig på egen hånd.
Desuden vil vi give børn i udsatte boligområder sommerferiepakker, som indeholder en populær børnebog, information om biblioteket og et par små sommerferie-gaver.

Sommercamp på Randers Bibliotek

I Randers har vi netop fået bevilget midler til en Sommercamp.

Sommercampen er for børn og unge mellem 8 og 18 år. Den skal give de deltagende en god og aktiv sommer med kreative og sjove aktiviteter, der skaber fællesskab.

Sommercampen foregår i ugerne 28,29 og 30 både på biblioteket og på arealerne udenfor. Programmet består af ni dage med sommerkrea-workshops, "Den store Manga-dag", "Den store Maker Space- dag" og "Den store Bevæg dig -dag". Der vil desuden være frokost alle dagene til deltagerne og en boggave.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.