To digitale medlemsmøder om læselyst

Indsendt af Ellen Ravn Bertelsen 23. oktober 2020 - 12:59

På to digitale medlemsmøder får du strategiske vinkler og konkrete cases til jeres videre arbejde med håndslaget for læselyst

Tag dine folk med til medlemsmøde. I får inspiration til lokal debat om håndslaget og den måde, vi arbejder med det, inspireret af cases og strategiske vinkler fra seks steder i landet

Medlemsmødet er delt op i to sessioner fordelt over to dage med en uges mellemrum for at styrke muligheden for at have en debat i jeres egen gruppe/organisation, hvor I kan drøfte de input I får samt diskutere jeres eget arbejde med håndslaget både konkret og strategisk. Der er således en session den 11/11 og en session den 18/11 – sessionerne er forskellige og komplementerer hinanden. 

Hver session består af først 75 minutter med 3 korte oplæg samt derefter 45 minutters debat hos jer selv. De 45 minutters debat styrer og strukturerer I selv, så det bedst matcher jeres behov. Det er en anledning til at få sat drøftelserne på dagsordenen hos jer selv, med de rette mennesker. 

Inden mødet får I udsendt kort skriftligt materiale om oplæggene samt en række workshopspørgsmål, som I kan vælge blandt andet at diskutere ud fra. 
Nogle af punkterne vil vi gerne høre fra jer om efter workshoppen, så vi kan dele med andre biblioteker, hvad der er i gang i biblioteksdanmark i forhold til håndslaget.

Programmet herunder er i overskrifter. I løbet af uge 44 opdateres hjemmesiden med information om de forskellige oplæg.
 
11. november

9.00Velkommen v/BCF
9.05Velkommen til Hillerød
9.25Velkommen til Vordingborg 
9.50Velkommen til Mariagerfjord
10.15Workshop hjemme hos jer selv 


18. november

9.00Velkommen v/BCF
9.05Velkommen til Silkeborg
9.25Velkommen til Vejen
9.50Velkommen til Bornholm
10.15Workshop hjemme hos jer selv

Hent et detaljeret program som pdf

Tilmelding til medlemsmøderne senest den 8. november.