Børnene fik tiltrængt opmærksomhed på Folkemødet

Indsendt af Ellen Ravn Bertelsen 25. juni 2019 - 11:30

BCF var med på årets Folkemøde på Bornholm og deltog i tre vigtige debatter, alle med fokus på kultur og læsning for børn. 

Debatterne handlede blandt andet om, hvordan vi skaber rammer for børns fordybelse, og hvordan bibliotekerne med deres alsidige og fællesskabende formidlingstilbud kan være med til at skabe frirum for børn, unge og deres forældre. Fokus var i høj grad på, at bibliotekerne kan noget, som der er brug for i samfundet.

Debatternes deltagere forenede en bred skare af samarbejdspartnere, eksempelvis BUPL, Danmarks Lærerforening, Medierådet, Nationalt Videnscenter for Læsning, Bibliotekarforbundet, Landsforeningen for sociale tilbud, diverse fonde, men også kommunal- og landspolitikere.